Nyhedsbrev fra Katarina Ammitzbøll 20. april

1. MAJ HUSK – SPÆNDENDE AFTEN MED CONNIE HEDEGAARD, TIDLIGERE EU KLIMAKOMMISSÆR (NU FORMAND FOR CONCITO, VKR FOND, RÅDGIVER FOR DEN NORSKE REGERING M.M.

1 maj kl. 18.30-21.00 på Allegade 10 (1.sal), Frederiksberg. Tag naboen, ægtefællen, kæresten, vennen med og send gerne invitationen videre. Men skal ikke være medlem af partiet eller vælgeforeningen for at deltage.

Der vil være buffet og drikkelse. Pris kr 200, der indbetales til Vælgeforeningen og husk at skrive: KATARINA som kommentar. MobilePay: 21 81 87 22. eller betal ved døren. Tilmelding senest 29.4 til katarina@tilborgen.com eller send en sms eller ring til mig på mobil 40872870

I samarbejde med vælgeforeningen afholder jeg en aften med Connie Hedegaard for drøfte grønne løsninger for stoppe klimaforandringer, vores miljø og natur. I følge FN’s klima panel skal løsninger være implementeret og virke inden 2030. Det ser desværre ikke så godt ud i Danmark eller verden. CO2 udslip i Danmark er steget mens det skulle være faldet, vores have forsures og i 2030 er der mere plastik end fisk. Plastikforbruget forventes, at firdobles hvis der ikke gøres noget. Der er ingen tvivl om, at klima, miljø og grøn omstilling er højt på agendaen ved det kommende FT-valg og EP valg. Men forskellen mellem fløjene er løsningsforslagene. Alternativet vil have påbud, LA tror markedskræfterne kan løse det, mens aftens fokus er erhvervsrettede løsninger, forskning og borgernære tiltag, som virkelig kan flytte noget. Vi har faktisk allerede de fleste løsninger, og hvis vi arbejdede mere sammen i Norden vil vi kunne løse mange globale problemer.

Næste debatter er d. 25.4 om sundhed, 6.5. Debat hos Jewish Business Society i Krystalgade, d. 9.5 holder jeg debat om Unge, Uddannelse og Stress med en gruppe FT-kandidater, som jeg samarbejder med og d. 13.5 Debat om Klima & Miljø på Frederiksberg Bibliotek.

d. 4.5 . SÆT STORT KRYDS. VI REGNER MED DER SKAL HÆNGES PLAKATER OP. SE OPSLAG FRA JAKOB SEJERGAARD.

Siden sidst:

Der er fuld kraft på kampagnen. D. 2.4 – god debat med 6 FT-kandidater i KBHs Frikirke på Frederiksberg om, hvilket menneskesyn vores politik har og vil fremme. 4.4. Deltog i et velbesøgt erhvervstræf på Frederiksberg Rådhus. 8.4 Kampagnemøde med Benjamin Rud Elbert. Rådgiver for Partiet i politisk ‘marketing’. Har haft debatindlæg i aviserne de seneste uger. Frederiksberg bladet – se nedenfor, i Politiken også om miljø og i Berlingske om udfordringerne med at få tilstrækkeligt med uddannede pædagoger i dagsinstitutioner. Husk, du må meget gerne dele mine opslag på de sociale medier og ‘like’ dem med et hjerte. Så kommer de højere op, når der søges på emner – lærte vi at Benjamin Rud Elbert.

Debat: Når luftforurening hænger som en stor, sort sky – klik og læs mere