Nyhedsbrev fra Katarina Ammitzbøll 21. marts

Nyt fra Katarina Ammitzbøll

Så bliver der nok ikke valg før påske, måske sammen med EP-valget eller engang i juni.

Siden sidst:

  • 11. marts Valgkampagne og planlægningsmøde sammen med vores EP-kandidat Jakob Sejergaard på cafe Cadeau med pizza, bykort og visning af, hvordan man hænger en plakat op. Jeg går stærkt ind for samarbejde om plakatophængning med andre kandidater fra eget parti i hele Københavns storkreds.
  • 15. marts Flot og hyggelig reception, i forbindelse med udgivelsen af bogen, om Poul Schlüter af John Wagner, som flere af jer mødte til min debat om madspild januar.
  • 16. marts Gik vores gadeaktiviteter i gang ved El-bilsdag foran vores fine Rådhus. Af 3,3 millioner registrerede køretøjer (biler, ladvogne, knallerter og motorcykler) hvor mange af dem er eldrevne? 11.500. Der er lang vej før, elbilerne bliver synlige i gadebilledet, men Frederiksberg går forrest med bl.a. eldreven skraldebil og fejebiler. Sådan!

  • 18. marts Energiforskningskonference hos DI arrangeret i samarbejde med DTU, hvor jeg også deltog i den partipolitiske debat om lagring af energi. Jeg slog et slag for, at der tænkes på tværs af sektorer, hvis vi skal have et fossilt frit samfund. Det er brændende vigtigt, at der fokuseres på at løse CO2 udslip fra tung transport, som ikke kan løses alene ved eldrevne batterier, der skal også investeres i biofuel som biogas, baseret på madaffald, gylle og halm, og som kan omdanne Methan. Løsningen er udviklet af Syddansk Universitet, men der mangler midler til at få prisen ned.
  • 20 marts Debat om klima på Center for Samfundsstudier, Københavns Universitet.  Interessant debat om gør vi nok for klimaet. Pludselig vil alle klima selv LA, men løsningsforslag var vi bestemt ikke enige om. Igen andre end jeg nævnte erhvervslivet som en vigtig driv kraft, mens de andre talte om skatter og afgifter.

  • 25. marts Deltager jeg i konferencen ”Vand til verden” i Fællessalen på i anledning af FNs vanddag. Møde er på Christiansborg, arrangeret af Ida Auken(R) og DTU. Debatten er kl. 12.20 – 12.50. Arrangementet er åbent.
  • 4. april Fundraising aften med Connie Hedegaard kl. 19.30 -21.30. Hvis det har interesse, kan du kontakte mig på e-mail: Katarina@tilborgen.com

Hvis du har lyst til at hjælpe med hus-omdeling så send mig en e-mail.

Med venlig hilsen
Katarina Ammitzbøll

Folketingskandidat, Konservative Folkeparti
Falkonerkredsen/Frederiksberg & Københavns Storkreds
https://katarinaammitzboll.konservative.dk/

Støt min valgkamp. Mindre og større bidrag modtages meget gerne.
MobilePay: 21 81 87 22. Mærk: ’Katarina’.

Kontakt: Katarina Ammitzbøll
Email:  Katarina@tilborgen.com
Facebook: Katarina Ammitzbøll – følg min side
Twitter: @Ammitzboell_K
Instagram: Katarinaammitzboell

#grønpåborgen   #grøn-er-vigtigere-end-rød-og-blå