Nyt fra Katarina Ammitzbøll, 6. marts

Siden sidst:

  • 15. februar var jeg i Deadline/DR2 for at drøfte om vi har en borgerlig klimaplan. Det har vi ikke. Vi har brudstykker men ikke en samlet handlingsplan for miljø og klima.
  • 19. februar havde jeg et rigtig godt møde med unge mennesker for at drøfte uddannelsespolitik, og alle var enige om, at det skal vi lave en åben debat om.
  • 21. februar Havde vi en velbesøgt Katarinas Cafe om Sikkerhed og Forsvar, hvor Kjeld Hillingsø, General (pensioneret) og jeg selv holdt oplæg. Hillingsø gav et overblik over trusselsbilledet mod Danmark og globale trusler, som har ændret sig noget siden sidst, at han og jeg holdt oplæg sammen om samme emne i 2015.  Da havde vi meget fokus på terror og IS.  I dag er truslen fra ‘Øst’ vokset, og det er ikke kun militært.  Vi drøftede Arktis, cyber angreb og migrationspres.  Hillingsø gjorde os alle klart, hvor svagt det står til med vores forsvar. Jeg tog udgangspunkt i forklare om, hvordan man arbejder med stabilisering i konfliktramte lande på baggrund af min egen mange års erfaring med dette. Jeg brugte Afghanistan som ‘case’ og så også på redegørelsen om Danmarks deltagelse i krig, der er udkommet for nylig.  Vores deltagelse i 20 år er på mange måder sket tilfældigt fastslår redegørelsen og på flere områder er jeg helt enig. Har selv siddet tæt på Udenrigspolitisk nævn, da jeg var ansat i udenrigsministeriet.
  • 27 februar var der møde for nye medlemmer på Rådshuset. Det var en fin aften med rundtur og derefter politisk drøftelse. Det var godt at opleve, at de nye medlemmer udviste stor politisk interesse, og flere har henvendt sig til mig efterfølgende.
  • 2. marts havde jeg et indlæg i Altinget https://www.altinget.dk/energi/artikel/konservativ-blaa-blok-skal-ind-i-klimakampen

Kommende aktiviteter: 

  • 11. marts Kampagnemøde sammen med EP kandidat Jakob Sejergaard på Cafe Cadeau kl. 18-21. Aftenens program er kampagneaktiviteter. Alle er velkomne, hvis man har lyst til at deltage i plakatophægning, husomdeling eller anden gadeaktivitet.
  • 18. marts Skal jeg til debat i Dansk Industri sammen med FT-medlemmer fra andre partier. Vi skal drøfte Energipolitik.

Jeg har for nylig modtaget 700 kr. fra forskellige bidragsydere og siger MANGE tak.

Alle bidrag modtages meget gerne. Det er dyrt at føre en valgkampagne– små som store bidrag modtages derfor meget gerne. Alle beløb er meget velkommen.

Overfør via vælgerforeningens indsamlingskonto i Danske Bank:

Reg.nr: 1551 kontonummer: 21818722 eller mobile Pay: 21818722 og skriv KA eller Katarina

Dette nyhedsbrev skrives fra Kenya, efter en lang dag i Rwanda og tilbage igen efter 18 timer. Jeg er afsted med mit arbejde og er tilbage i Danmark lørdag den 9. marts om morgenen.

https://katarinaammitzboll.konservative.dk/

Med venlig hilsen

Katarina Ammitzbøll

 

 

Folketingskandidat, Konservative Folkeparti
Falkonerkredsen/Frederiksberg & Københavns Storkreds
https://katarinaammitzboll.konservative.dk/
Støt min valgkamp. Mindre og større bidrag modtages meget gerne.
MobilePay: 21 81 87 22. Mærk: ’Katarina’.
Kontakt: Katarina Ammitzbøll

Email:  Katarina@tilborgen.com
Facebook: Katarina Ammitzbøll – følg min side
Twitter: @Ammitzboell_K

#grønpåborgen   #grøn-er-vigtigere-end-rød-og-blå