Nyt fra Katarina Ammitzbøll

Jeg vil gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår og fortælle om min start på 2019.

6. januar, året startede med lancering af min hjemmeside, du kan se den her: https://katarinaammitzboll.konservative.dk

8. januar ankom alle valgplakaterne.

9. januar var der Nytårskur for hele kampagneteamet i min kampagnekoordinator Lotte Hansens skønne lejlighed, hvor kampagnen blev skudt for alvor i gang med bobler og kransekage.

10. januar var der fuldt hus på Børsen til ”Katarinas Cafe” om Grøn Omstilling af Transportsektoren med deltagelse af Vestas, Green Mobility, Dansk El-bil Alliance og Clever – el-bil lade standere. Det var en spændende samling af eksperter, hvor der blev drøftet mål for elektrificering, rammevilkår, elpriser og alternative muligheder af fremtidens oplagring af vedvarende energi. Debatten kom også omkring ”delebiler” for at få reduceret trængsel på veje og luftforurening og ikke mindst nye måder at fremstille brændstof på. Du kan se hele debatten på min Facebook, brug dette link: https://www.facebook.com/KatarinaAmmitzboll/?epa=SEARCH_BOX

Efter debat på Børsen susede jeg på cykel til debat hos Alternativets ”Alternative Statsministerium” – her var det en debat om ”statens rolle i kulturlivet”, med bl.a. Henrik Marstal, en kunstforsker, en musikstuderende og Liberal Alliance.

23. januar, afholdte Mino Danmark årets første ”Mino Talks” på Købehavns Hovedbiblioteket, aftenen satte fokus på den politiske arena, og vi var ni kandidater der var inviteret til en partirunde, hvor vi skulle diskutere en række politiske emner blandt andet ”Minoritetspolitik”, ”Miljø-og klima” og ”Social lighed/ulighed”.

24. januar afholdt jeg ”Katarinas cafe” der handler om Madspild på Cafe Cadeau, med deltagelse af John Wagner, Administrerede Direktør for De Forenede Købmænd og Benedicte Meyer, Foreningen Mad til Alle. Madspild kan lyde af lidt, men der er et madspild på ca. 1 trillion dollars om året og 1/3 af al mad, som produceres mistes eller smides ud. Halvering af verdens madspild og fødevaretab er et af FNs bæredygtighedsmål: https://www.verdensmaalene.dk/maal/12

Kommende begivenheder:

5. februar er der politisk debat om min største mærkesag, ”Miljø & Klima”, dette foregår på Kollegiet Kvinderegensen, Amager Boulevard 101, 2300 København S, kl. 17-19.

21. februar kl.19.00-20.30 – Katarinas Cafe, på Cafe Cadeau – Sikkerhed og forsvar med Kjeld Hillingsø Denne gang får ”Katarinas Cafe” besøg af Kjeld Hillingsø tidligere general, hvor vi skal tale om sikkerhed og forsvar. Her får vi indblik i hvilke trusler Danmark står overfor, samt hvordan det står til med det danske forsvar.

Der er ikke lang tid til valget, og det kan kun lykkes hvis vi løfter i flok. Vil du hjælpe så kontakt mig gerne.

Det er dyrt at føre en valgkampagne– små som store bidrag modtages derfor meget gerne. Mobile Pay 21 81 87 22 Mærk: ’Katarina” Rigtig godt nytår!

Med venlig hilsen Katarina Ammitzbøll