Det veldrevne Frederiksberg

Frederiksberg har styr på økonomien. Det er ikke tilfældigt. Vi passer på kommunens økonomi, så pengene bruges der, hvor de gør allermest gavn, og at skatten holdes nede.

Frederiksberg har styr på økonomien. Det er ikke en tilfældighed.

Frederiksberg Konservative sikrer, at pengene bruges der, hvor de gør allermest gavn, og at skatten holdes nede. Faktisk har Frederiksberg Danmarks laveste kommuneskat. Det er ikke kommet af sig selv.

Kommunen er til for borgernes skyld, og det er den direkte, borgernære service, vi skal prioritere.

Frederiksberg er en effektiv drevet kommune. Faktisk en af landets allermest effektive af slagsen. Det er et mål, der er opnået uden, at vi har måttet gå på kompromis med kvaliteten af den kommunale service.

Gennem effektiviseringer skaber vi rum til bedre service inden for de kommunale kerneområder. Man får simpelthen mere for pengene på Frederiksberg. Det er også en nødvendighed i en tid, hvor den statslige styring af kommunernes økonomi er meget stram.

Frederiksberg bestemmer ikke selv, hvor mange penge vi må bruge på kommunal service og
på kommunalt byggeri. Men vi bestemmer selv, om vi vil bruge pengene på en klog måde, som
kommer alle jer mest muligt til gavn. Der har Frederiksberg Konservativ gennem mange år stået for en helt klar linje: Kommunen er til for borgernes skyld, og det er den direkte, borgernære service, vi skal prioritere.

Vi er stolte af vores lave kommuneskat og det høje serviceniveau. Men vi er allermest stolte af, at det samtidig er lykkes at udvikle en by, hvor tilfredsheden er høj. Frederiksbergs borgere er generelt glade for at bo på Frederiksberg – og er stolte af byen. Det er ikke kommet af sig selv. 

Fundamentet for alt det, vi gerne vil prioritere, er en sund økonomi, og vi lover, at vi fortsat vi passe godt på pengene og få mest muligt ud af dem. Sund økonomi er en værdi for os.

Vil du vide mere?

Hvis du vil læse mere af vores politik, så kan du downloade vores valgprogram her.